AURIMAS ŽALA UŽ NIKOLAJŲ GUSEVĄ

0
81
zala

Kai prieš 1.5 metų man ir komandai pasitaikė proga imtis veiklos Zarasuose, prisipažinsiu, entuziazmo buvo nedaug. Regione nieko nepažinojome, žmonių, su kuriais galima pasikonsultuoti irgi neturėjome, taigi ar pavyks įgyvendinti sumanymą – taip pat nebuvo aišku. Tačiau apsilankius Zarasuose ir pamačius salos bei jos ežero grožį, visi taškai buvo sudėti.

Supratau, kad šiame vaizdingame gamtos kampelyje galima ne tik į medžius žiūrėti ir valtele irstytis, bet įmanoma sukurti patrauklią aktyvaus laisvalaikio vietą bendruomenei, šeimoms su vaikais, turistams.

Manau, kad viziją įgyvendinome. Dabar saloje veikia pramogų ir laisvalaikio centras visai šeimai „WAKE INN Zarasai“. Tai ne tik vandenlenčių parkas, bet ir paplūdimys, dvi kavinės, laisvalaikio prekių parduotuvė, o norintys pabūti ilgiau, gali apsigyventi naujai įrengtuose nameliuose. Pernai saloje apsilankė apie 100.000 pramogautojų. Tikrai malonu girdėti lankytojų atsiliepimus, kad jie ne tik smagiai praleido laiką šokinėdami ant Zaraso ežero bangų, bet ir iš naujo atrado patį miestą .

Ne viena šeima žadėjo grįžti dar kartą. Manau, kad viena iš teigiamo įspūdžio priežasčių – mūsų darbuotojai. Saloje įdarbinome daugiau kaip 30 zarasiškių. Iniciatyvūs, aktyvūs, nestokojantys idėjų, mokantys pristatyti savo kraštą – tokia komanda patiktų kiekvienam vadovui. Beje, parkui vadovauja irgi Zarasiškis Rolandas Valainis. Didelis ir asmeniškas Ačiū Jam.

Kiekvieni rinkimai – išbandymas ne tik kandidatams, bet ir miesto bendruomenei. Juk miestelėnai ir priims sprendimą, kaip gyvensime toliau.

Aš norėčiau padėkoti merui Nikolajus Gusevas ir vicemerui Arnoldas Abramavičius už bendradarbiavimą, paskatinimą bei pagalbą, išklausymą ir supratimą reikiamu metu, o kartu ir paremti jį tolesnėje rinkimų kovoje. Tą kviečiu daryti ir jus.

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/14/02

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite