SEKMADIENĮ – KNYGŲ IR ŽAISLŲ MUGĖ!

0
26
274534026 10227378539035395 6693923846614422820 n
Šį sekmadienį kviečiame atvykti į B16 ir bendruomeniškai praleisti laiką. Tema – knygos ir žaislai. Laukiami ir maži ir dideli!

Prie arbatos ir sausainių pakalbėsime apie knygas, skaitymą. Įdomu išgirsti ką skaitote jūs, ką rekomenduojate kitiems. Šį savaitgalį vyksta knygų mugė, taigi, aptarsime Lietuvoje bei pasaulyje skaitomiausias knygas. Nemėgstate skaityti? ne bėda! Gal kažkuri atiduodama knyga jus užkabins ir susiviliosite ją perskaityti? 🙂
Šalia knygų – vaikams skirta žaislų atiduotuvė (galite atnešti ir padovanoti/atiduoti savo žaislą arba tiesiog ateiti ir pasiimti kito vaiko padovanotą žaislą). 
 
NEBŪTINA nieko atnešti, tačiau, kas nori pasidalinti žaislais bei knygomis – kviečiame ketvirtadienį 17-19 val. penktadienį 17-19 val. atnešant juos į B16 (D.Bukonto 16, Zarasai) ARBA tiesiog atsinešti su savimi sekmadienį.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite