DARBAS JAUNIMUI VASARĄ

0
25
min news zrs 706 min news zrs 235 rankos

2022 m. darbdaviams bus išmokamos vienos minimalios mėnesinės algos dydžio kompensacijos už vieną įdarbintą nepilnametį jaunuolį ne ugdymo proceso metu (nuo birželio 27 d. iki rugpjūčio 31 d.)!

Tikslas – sudaryti palankias sąlygas jaunimo užimtumui didinti vasaros atostogų metu (birželio–rugpjūčio mėnesiais) bei remi smulkų ir vidutinį verslą.

JAUNUOLIS, NORINTIS DIRBTI PAGAL PROGRAMĄ, PRIVALO:
– būti deklaravęs gyvenamąją vietą Zarasų rajono savivaldybės teritorijoje;
– pirmąją darbo dieną būti ne jaunesniu nei 14 m. ir ne vyresniu nei 21 m. (įskaitytinai);
– išdirbti ne mažiau kaip 10 darbo dienų.

DARBDARIAI, NORINTIS ĮDARBINTI JAUNUOLĮ, PRIVALO:
-veiklą vykdyti Zarasų rajono savivaldybės administracijoje;
-įdarbinti jaunuolį ne anksčiau kaip nuo einamų metų birželio 1 d.

ŽINGSNIAI JAUNIMUI:
– registruotis svetainėje www.zarasai.lt skiltyje „Darbas jaunimui vasarą” užpildant anketą skirtą jaunuoliams ir sutikimą dėl asmens duomenų tvarkymo, dokumentai siunčiami elektroniniu paštu: darbasjaunimui@zarasai.lt;
– susirasti sau tinkamą skelbimą skiltyje „Darbas jaunimui vasarą“ ir kreiptis į darbdavį;
– dalyvauti darbo pokalbyje;
– pasirašyti trišalę sutartį su darbdaviu ir Zarasų rajono savivaldybės administracija (pristatoma Sėlių a.22, Zarasai).

ŽINGSNIAI DARBDAVIUI:
– registruotis svetainėje www.zarasai.lt skiltyje „Darbas jaunimui vasarą” užpildant anketą skirtą darbdaviui ir išsiunčiant ją elektroniniu paštu: darbasjaunimui@zarasai.lt;
– rinktis iš skiltyje „Darbas jaunimui vasarą“ esamų jaunuolių arba laukti, kol jaunuoliai kreipsis patys;
– pasikviesti jaunuolį į darbo pokalbį;
– sudaryti trišalę sutartį (3 kopijas).

DARBDAVIŲ ATSISKAITYMO SU ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA TVARKA:
Pasibaigus darbo sutarčiai pateikiami dokumentai:
– darbo sutarties kopija;
– darbo laiko apskaitos žiniaraščio kopija;
– darbo užmokesčio išmokėjimą patvirtinančių dokumentų kopijos.

Kontaktiniai asmenys konsultacijoms:


Investicijų ir plėtros skyriaus vedėja Ramunė Šileikienė, tel. nr. (8 385) 37 144, mob. tel. nr. (8 616) 36 703 arba el. p. darbasjaunimui@zarasai.lt.

Investicijų ir plėtros skyriaus vedėjos pavaduotoja Miglė Tauterienė, tel. nr. (8 385) 31 210, el. p. migle.tauteriene@zarasai.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite