ZARASŲ RAJONE – DEVYNI KANDIDATAI Į MERO POSTĄ

0
91
rinkimai 2023

Remiantis VRK duomenimis, artėjančiuose rinkimuose Zarasų rajono mero posto sieks net devyni kandidatai. Savivaldybių tarybų ir merų rinkimai vyks kovo 5 d. Žemiau, pagal VRK duomenis pateikiame kandidatų į merus sąrašą:

Gediminas GAIDAMAVIČIUS, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga

Nijolė GUOBIENĖ, Liberalų sąjūdis

Nikolajus GUSEVAS, Lietuvos socialdemokratų partija

Daiva KELEČIENĖ, Politinis komitetas „Švari savivalda“

Vaida LAZDAUSKIENĖ, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai

Gintaris PETRĖNAS, Lietuvos regionų partija

Rimvydas PODOLSKIS, Darbo partija

Sergej ŠEPLIAKOV, Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga

Aurelija TRIMONYTĖ, Politinis komitetas „Kurk Zarasams“

 

Be kandidatų į merus, Zarasų rajone į savivaldybės tarybos narius kandidatuos dar 236 asmenys. Primename, kad mandatų skaičius mūsų savivaldybėje – 21 (be mero).

 

Visų kandidatų anketas, turto, pajamų, privačių interesų deklaracijas ir kitus į savivaldybių tarybas ir merus kandidatuojančių asmenų duomenis galite peržiūrėti VRK svetainėje.

Parengta pagal VRK informaciją

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite