„FACEBOOK“ VIEŠINAMI ZARASAI, BET…

0
29
114303272 fd7a2d75 9d28 4d92 8a6c 125b4541396c

Šiomis dienomis „Facebook“ socialiniame tinkle daug šio tinklo vartotojų dalijosi ir kopijavo labai neįprastą vaizdą. Viešą tualetą, kuriame įrengtos stiklinės kabinos. Tokios įrenginiai atima visą privatumą. Gamtines reikmes reikėtų atlikti viešai. Gal ir neverta būtų ši informacija dėmesio, jeigu ne vienas užrašas populiariame tinkle, tai „WC Zarasų traukinių stotyje“.

Tiesa, po paskelbimo daug kas patikėjo ir pradėjo pasakoti, kad tokius tualetus matė Rusijoje. Daugelis pradėjo piktintis dėl tokių vaizdų. Atsirado ir tie, kurie iškart suprato, kad čia apgaulė. Vien tik tai, kad Zarasuose nei geležinkelio, nei geležinkelio stoties nėra, aišku, kad ši nuotrauka daryta tikrai ne Zarasuose.

„Lietuvos rytas“ jau paneigė informaciją apie tokį tualetą Zarasų krašte ir informavo, kad tikėtina, kad tokia nuotrauka daryta Vietname, viename iš Hošimino viešųjų tualetų.
Gerai, kad taip plačiai nuskambėjo Zarasai, ar blogai. Aš manau yra pliusų, yra minusų. Šaunu, kad atsirado daug internautojų, kurie gynė Zarasus ir skelbė tiesą. Vienas rašo: „Ar reikalingi tokie straipsniai ir nuotraukos. Ši informacija neteisinga, nes Zarasų gražiame kurortiniame miestelyje nėra geležinkelio stoties. Čia grynas traukinių neteršiamas oras. Atvykite jo gurkštelėti“.

Ignas Palūšis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite