STIRNOS: KELIA PAVOJŲ IR POLICIJOS AUTOMOBILIAMS

0
31
stirna

Vairuotojai jau nebe sykį įsitikino, kelyje Kaunas-Utena-Zarasai dažnai tiko pavojai. Ir kelia juos briedžiai, stirnos, kiti gyvūnai.

Praėjusio pirmadienio vakare, apie 19 valandą 20 minučių, įvyko avarija dėl staiga į kelią išbėgusios stirnos. Su ja prie Daugailių miesteliu susidūrė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vyresniojo tyrėjo A.S. vairuojamas tarnybinis policijos automobilis „Renault Fluence”.

Laimei, šio eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo. Apgadintas automobilis. Pareigūnas buvo blaivus.

Apie šį įvykį pranešama Policijos departamento suvestinėje.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite