POLICIJOS PAREIGŪNAMS PADĖJO ŠAULIAI

0
19
mid news zrs 119 bs2

Siekiant suvaldyti koronaviruso plitimą mūsų šalyje, šventinėmis dienomis buvo įvestas gyventojų judėjimo apribojimas – asmenims buvo draudžiama vykti į ne savo gyvenamosios savivaldybės miestus ir miestelius be būtinos priežasties.

Ties pagrindiniais įvažiavimais į miestus vairuotojus pasitiko ženklas „Stop“ ir policijos pareigūnai tikrino kiekvieną atvykstančią transporto priemonę. Ši akcija pareikalavo visų susitelkimo ir pastangų. Suprantama, didžiausia našta teko policijos pareigūnams. Tačiau čia jie neliko vieni. Į pagalbą pareigūnams atėjo Utenos Plk. Prano Saladžiaus šaulių 9-osios rinktinės Zarasų 7-osios kuopos „ Vytis“ kuopos šauliai. Jie pagelbėjo policijos pareigūnams kontroliuoti asmenų patekimą į Zarasų miestą.

 

Policijos pareigūnai dėkingi už nuoširdžią pagalbą Zarasų 7-osios kuopos „Vytis“ kuopos vado pavaduotojai Vaclavai Stašiūnaitei, šauliams Elijui Abariui ir Rimantui Jurevičiui. Kartu su šiais šauliais budėjo rajono Savivaldybės administracijos Teisės ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausiasis specialistas Saulius Laipčius, atsakingas už viešąją tvarką rajono Savivaldybėje.

 

Budėjimo metu vairuotojai buvo klausiami apie jų kelionės tikslą. Išsiaiškinus, kad jie vyksta pagrįstai, galėjo tęsti savo kelionę toliau. Visi vairavę transporto priemones ir jų bendrakeleiviai buvo geranoriški ir suprato šios akcijos reikalingumą ir būtinumą.

 

Zarasų šauliai yra pasirengę padėti policijos pareigūnams vykdyti ir kitas užduotis.

 

Petras Ivanovas

Nuotraukose: Zarasuose šventinėmis dienomis budėjo šauliai.

Sauliaus Laipčiaus nuotraukos

mid news zrs 130 bs1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite