KINO FILMAS VAIKAMS „GULIVERIS GRĮŽTA”

0
24
GulliverReturns FC 670x250px

Spalio 21 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Kino filmas vaikams „Guliveris grįžta“

Po ilgų klajonių grįžęs namo, žymusis nuotykių ieškotojas Guliveris sužino, kad po kadaise šlovingos pergalės prieš galingą Blefusku armiją apie jį buvo sukurta tiek legendų, jog Liliputijos gyventojai įtikėjo Guliverį esant tikru milžinu. Išvydę visiškai niekuo nuo jų pačių nesiskiriantį jaunuolį, žmonės nusivilia – mat Liliputijai vėl reikia didvyrio, ir nepanašu, kad Guliveris jiems galėtų padėti.

Tačiau nebūtina būti milžinu, norint nuveikti milžiniškus darbus. Guliveriui teks patikėti savo jėgomis, pasitelkti draugystę, meilę, išradingumą, plačią šypseną, kardo valdymo įgūdžius… Na, ir tikėtis šiek tiek sėkmės. 

Beje, pradinę idėją (kad klasikinėje Džonatano Svifto pasakoje Guliveris buvo milžinas ne fiziniu dydžiu, bet didelės širdies ir drąsos prasme) šiam Ukrainoje pagamintam nuotaikingam filmukui pasiūlė ne kas kitas, o prezidentas Volodymiras Zelenskis, tuo metu nė nenutuokdamas, kad realiame gyvenime jam pačiam teks tapti būtent tokio Guliverio įsikūnijimu. 

Anonsas:

 

Bilieto kaina 5 eur.

Žanras: Animacija, nuotykių, šeimai

Sukurta: Ukraina

Trukmė: 1 val. 30 min.

Cenzas: Įvairaus amžiaus žiūrovams

ZARASAI G

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite