PASISEMTI PATIRTIES – PAS KAIMYNUS

0
13
IMG 2436

„Mokykitės iš kitų klaidų. Jūs negalite gyventi pakankamai ilgai, kad patys visa tai patirtumėt,“ – sakė buvusi pirmoji JAV dama Eleonora Ruzvelt. Kadangi naujos sudėties Zarasų atviras jaunimo centras (toliau – centras) atvėrė duris tik prieš mėnesį, visa centro komanda: direktorius Aurimas Gudas, darbuotojos Laurita Ramoškaitė ir Ligita Čerkova, su jaunimo reikalų koordinatore Aksana Vorobjova, aplankėme mūsų kaimynų Utenos atvirą jaunimo centrą (toliau – Utenos AJC).

Kaip AJC šis centras veikia ketvirtus metus. Centro direktorė Edita Kanapeckienė dalijosi darbo su jaunimu patirtimi, kartu su jaunimu išgyventomis emocijomis, darbo metodais ir pasakojo apie iššūkius, su kuriais tenka susidurti. „Centre dažnai apsilanko ir tėvai. Kai tik centras pradėjo veikti, tėveliai nežinojo, kokią veiklą mes vykdome, kas čia renkasi. Todėl pasikvietėme mūsų centre besilankančių jaunuolių tėvelius, pabendravome su jais, parodėme patalpas, kuriose jų vaikai leidžia vakarus, pasidalinome įspūdžiais iš veiklų“, – prisiminimais dalijasi Utenos AJC direktorė.

„Nuoširdumas ir pagarba vienas kitam – esminiai mano darbo principai“, – teigia Utenos AJC darbuotoja Raimonda Gaulytė.

Utenos AJC direktorė ir darbuotoja parodė mums centro patalpas, papasakojo kokias veiklas vykdo, pasidalino patirtimi, su kokiais iššūkiais tenka susidurti, kaip sprendžia kylančias problemas. Nuoširdžiai dėkojame mūsų kolegėms už turiningą susitikimą ir tikimės bendradarbiavimo ateityje.

Aksana Vorobjova
Jaunimo reikalų koordinatorė

IMG 2441

IMG 2444

IMG 2445

IMG 2448

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite