INFORMACIJA APIE ATLIEKŲ PRIĖMIMO AIKŠTELES

0
265
min news zrs 446 download

Zarasų rajono gyventojai namų ūkiuose susidariusias popieriaus, stiklo, stambiagabarites, statybines, elektronikos, metalo, plastiko ir pavojingas atliekas gali atvežti į UAB „Utenos regiono atliekų tvarkymo centras“ eksploatuojamą atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelę, esančią Statybininkų g. 11, Zarasai.

Primename, kad į Zarasų atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelę, atliekas pristatantys gyventojai privalo aikštelės operatoriui pateikti galiojantį dokumentą: pasą, tapatybės kortelę arba vairuotojo pažymėjimą. Atliekos turi būti supakuotos, kad nesukeltų pavojaus aplinkai, kur jas iškrauti nurodys aikštelės operatorius. Atliekas pristatantys asmenys privalo nurodyti jų susidarymo kilmę ir rūšį. Informaciją apie nemokamai priimamus atliekų kiekius galite rasti UAB „Utenos regiono atliekų tvarkymo centras“ internetinėje svetainėje: www.uratc.lt

Pažymime, kad iš juridinių asmenų atliekos į Zarasų atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelę nepriimamos. Aikštelėje taip pat nepriimamos transporto priemonių atliekos – automobilių apdailos dalys, bamperiai ir pan.

Aikštelės darbo laikas (vasaros sezonu) – nuo balandžio 1 d. iki gruodžio 1 d.
Antradienį – penktadienį – nuo 9 iki 18 val. (pietūs – 13 – 14 val.)
Šeštadienį – nuo 8 iki 17 val. (pietūs – 12 -13 val.)
Sekmadienis ir pirmadienis – nedarbo diena.
Aikštelės tel. nr.: 8-610-05198

Daiktų dalinimosi stotelė Zarasuose

Kviečiame Zarasų rajono gyventojus aktyviai prisidėti prie pakartotinio panaudojimo idėjos. „Dalinkimės“ stotelė įsikūrusi adresu Statybininkų g. 11, Zarasai, čia galite pristatyti jums nereikalingus, tačiau dar tinkamus naudoti įvairius namų apyvokos daiktus, baldus, veikiančius elektronikos prietaisus, žaislus, knygas, dviračius ir kt. , taip pat, iš jos nemokamai galima pasiimti kitų gyventojų paliktus daiktus.

Tinklapyje www.uratc.lt, „Dalinkimės“ galite sužinoti visą informaciją apie dalinimosi daiktais punkte esančius daiktus. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės tel.: (8 389) 50 440 arba el. paštu: info@uratc.lt

STOTELĖS DARBO LAIKAS:
II-V 9:00 – 18:00
VI 8:00 – 17:00
 

BŪKIME SĄMONINGI, TAUSOKIME GAMTĄ – MAŽINKIME VARTOJIMĄ!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite