VIRTUALI PRAMOGA ZARASŲ VIEŠOJOJE BIBLIOTEKOJE

0
18
VR akiniai

Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės proga, kviečiame pasinerti į kvapą gniaužiančią virtualią realybę. Bendradarbiaujant su Zarasų rajono savivaldybės kultūros centru, balandžio 25–29 dienomis, nuo 10 iki 17 val. Vaikų literatūros skyriuje siūlome įvairius virtualios realybės žaidimus ir filmus. Skrydis parasparniu virš Zarasų, geriausi mūsų mieste vykę koncertai, pasivažinėjimas amerikietiškais kalneliais, boksas, žvejyba… Turime gausų žaidimų lobyną, tad kiekvienas atras būtent tai, kas patiktų ir paliktų patį geriausią įspūdį.

Inesa Dumbravienė,

Zarasų viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite