EDUKACINĖ PROGRAMA – MIŠKO TERAPIJA

0
24
Misko terapija

Kelionės tikslas yra ne kilometrai, o ramybė. Truputį pristabdykime gyvenimą. Įkvėpsime tyro rudens į savo plaučius. Panirsime į rudenėjantį mišką visais pojūčiais. Keliausime labai iš lėto, po truputėlį mažindami streso lygį, iki tol, kol pasidarys ramu, o viduje tyku.

Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupė, kartu su kolegomis Anykščių rajono vietos veiklos grupe, Molėtų rajono vietos veiklos grupe „Keisdamiesi keičiame” bei Anykščių miesto vietos veiklos grupe įgyvendina teritorinio bendradarbiavimo projektą „Subalansuota sveikatos turimo plėtra”, kurio tikslas skatinti subalansuotą sveikatos turizmo plėtrą bei vietos gyventojų socialinį aktyvumą. 

Miške žmogaus kūnas nurimsta, o po kurio laiko ima kvėpuoti tuo pačiu rimtu, kaip ir gamta. Pabuvus čia apima lengvasties ir pozityvumo jausmas. Kviečiame kartu šitai patirti.

Registruojamės ir spalio 8 d. 10 val. renkamės prie užrašo ZARASAI aikštelėje Kauno gatvės gale netoli kempingo. Patirtimi dalinsis Modestas Stumbrys – Lietuvos rekordininkas, šalčio bei giluminio kvėpavimo entuziastas ir šiaip žmogus.

Bilietų pirkti nereikia – renginys nemokamas.

BŪTINA REGISTRACIJA:
https://forms.gle/GEpGXHypgaDwyjDaA

Zarasų – Visagino regiono VVG informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite