ŠEŠTOJI LIETUVIŲ KALBOS DRAUGIJOS VIKTORINA

0
50
Be pavadinimo

Gegužės 7-ąją, Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną, Lietuvių kalbos draugija vėl rengia visuotinę virtualią viktoriną. Atsakyti į klausimus galima visą parą Lietuvos laiku, nuo vidurnakčio iki vidurnakčio.

Iš viso reikės atsakyti į 25 klausimus, bus prašoma pažymėti vieną tinkamą atsakymą iš keturių siūlomų variantų. Viktorinoje gali dalyvauti visi, tiesa, registruodamiesi atskirai nurodykite, jei esate baigę lituanistikos studijas. Dalyvių kontaktų prašoma tik viktorinos organizavimo reikmėms.

Nugalėtojai bus paskelbti 2023 m. gegužės 14 d. Lietuvių kalbos draugijos, Valstybinės kalbos inspekcijos, VLKK Lietuvių kalbos dienų ir Kalbos ir kultūros instituto „Lingua Lituanica“ feisbuko paskyrose.

Pirmosios vietos laimėtojams bus išsiųstos Lietuvių kalbos draugijos dovanos.

Kviečiame dalyvauti!

Viktorinos nuoroda:

https://docs.google.com/forms/d/1UNdkVhRFLcqNkb9JjAgj52QZWOY1nBGtuDnZXKugtEY/closedform

Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite