KVIEČIAME Į SEMINARĄ „PARAMOS GALIMYBĖS KAIMO BENDRUOMENĖMS“

0
29
min news zrs 637 SEMINARAS 11506 s225x148

Kviečiame liepos 30 d. (ketvirtadienį), 10 val. į organizuojamą seminarą. Seminaras vyks Zarasų rajono savivaldybės administracijos salėje (Sėlių a. 22, Zarasai).

Seminaro pranešimai – „Nacionalinė parama kaimo bendruomenėms“, ,,Zarasų rajono NVO ir religinių bendruomenių programa ir bendruomeninės veiklos stiprinimo programa“, ,,Buhalterinė apskaita bendruomenėms”.

 

Renginį ves Zarasų rajono savivaldybės administracijos Kaimo plėtros skyriaus specialistai ir apskaitos specialistas.

 

Kviečiame rajono kaimo bendruomenių pirmininkus ar atstovus, seniūnus ir kitus asmenis, kuriems aktuali šio seminaro tema.

 

Renginį inicijuoja Zarasų rajono bendruomeninių organizacijų taryba,
Zarasų rajono savivaldybės administracijos Kaimo plėtros skyrius

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite