PLEISKANOS. KAIP SU JOMIS KOVOTI?

0
33
pleiskanos

Pleiskanos – tai didelis epidermio smulkių plokštelių lupimasis, kuris sukelia galvos niežulį, odos sudirgimą ir nemalonų jausmą, tiek prieš save, tiek prieš aplinkinius. Jos atsiranda, sutrikus odos ragėjimo procesui. Šiuos baltus darinius sudaro sluoksniuotos, baltos, glaudžiai viena prie kitos prigludusios epidermio plokštelės.

Pleiskanų atsiradimo priežastys

Rūgštaus hidrolipidų sluoksnio dydžio ir kokybės pasikeitimas, kuris sąlygoja odos pH pasikeitimą, lemia pleiskanų atsiradimą. Šie pokyčiai sudaro palankias sąlygas vystytis grybeliams ir bakterijoms. Be to pleiskanos gali atsirasti dėl kraujotakos sutrikimų, limfos apytakos proceso sutrikimų, blogos medžiagų apykaitos, per didelio jautrumo ir nervinės įtampos. Taip pat dėl nepilnavertės mitybos, netinkamo šampūno ir kitų plaukų priežiūros priemonių, per aukštos vandens ar džiovintuvo temperatūros. Tad akivaizdu, kad priežasčių joms atsirasti – begalė, tad norint patikimiausiai išsitirti atsiradimo priežastį, geriausia – kreiptis pas specialistus.

pleiskanos2

Rekomendacijos kovai su pleiskanomis

Visų pirma, rekomenduojama valomoji plaukų priežiūros priemonių linija, kuri padės atsikratyti šių nemalonių darinių. Taip pat patariama naudoti tokį plaukų šampūną ir kondicionierių, kurie savo sudėtyje turėtų veikliųjų medžiagų, reguliuojančių riebalų gamybą bei išsiskyrimą. Jų pagalba, nuvalomas negyvas epidermis, grąžinamas natūralus odos pH ir malšinamas įkyrus niežėjimas.

Nauji būdai gelbėti plaukus

Olaplex yra unikali sistema, kurią sudaro net septyni skirtingi produktai. Ši procedūra skirta plaukų atstymui. Plaukai dažnai skilinėja, slenka ir kitaip silpsta dėl mūsų naudojamų netinkamų priemonių, dažymo ir t. t. Todėl Olaplex procedūra gali išgelbėti daugelį silpnų ir skilinėjančių plaukų savininkių.

Olaplex aliejus yra viena iš naujienų, kurią siūlo Olaplex Lietuva. Šis aliejus yra išties labai stiprios koncentracijos, tad efektyviai stiprina plaukus, maitina ir gerina jų būklę. Taip pat suteikia blizgesio, labiau juos tiesina.

Olaplex kosmetiką lengva įsigyti tiek Lietuvoje, tiek atsisiųsti iš užsienio, tad kiekviena norinti palepinti plaukus namuose, gali tai padaryti. Procedūros kaina salone svyruoja nuo 45 iki 55 eurų, o norinčioms įsigyti rinkinį šis atsieis iki 35 eurų.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite