LSDDP KANDIDATAS Į SEIMĄ VYTAUTAS PETRAUSKAS VIENMANDATĖJE NALŠIOS ŠIAURINĖJE RINKIMŲ APYGARDOJE NR. 52 IR LSDDP SĄRAŠE NR. 9 KANDIDATO NR. 64

0
18
PetrauskasVytautas

Gimiau 1952 m. liepos 12 d. Marijampolėje. 1970 m. baigiau Marijampolės J. Jablonskio vidurinę mokyklą. Įstojau į Vilniaus pedagoginį institutą, tačiau 1972 m. vasario mėnesį už trispalvės viešą nešimą Vilniuje Sodų gatvėje iš antro kurso buvau pašalintas. 1972-1974 m. atlikęs tarnybą tarybinėje armijoje, vėl mokiausi pedagoginiame institute, kurį baigiau 1977 m.

Baigęs mokslus, dirbau dėstytoju Vilniaus geležinkeliečių transporto technikume, Vilniaus miesto Tarybų rajono švietimo skyriaus vedėju, LTSR Aukščiausiosios Tarybos Prezidiume vyr. referentu, Lietuvos Respublikos Seime patarėju, Kauno draudimo kampanijos Vilniaus filialo bei kelių statybos įmonių direktoriumi. Esu vedęs dusetiškę, ilgametės mokytojos Vandos Ragėnienės ir Dusetų buitinio kombinato direktoriaus Antano Ragėno dukrą Dalią. Gyvenu Dusetose.

Gerbiami rinkėjai!

Savo patirtį ir žinias skirsiu Lietuvos žmonių gerovei, ypatingą dėmesį skirsiu savo rinkimų apygardos gyventojų socialinėms ir ekonominėms problemoms spręsti, socialinės atskirties mažinimui. Sieksiu, kad būtų vykdomas Zarasų miesto aplinkkelio tiesimo projektas. Man išreikštą pasitikėjimą kompensuosiu sąžiningu darbu.

Jus gerbiantis Vytautas Petrauskas, kandidatas į Seimą

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDDP politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2020/09/30/01

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite