GERBTI, GIRDĖTI IR GINTI. KIEKVIENĄ!

0
30
rinkimai

Mieli Zarasų krašto gyventojai,

Šiomis dienomis vyksta rinkimai į Lietuvos Respublikos Seimą. Tai demokratijos šventė, kurios metu renkame atstovus į pagrindinę – svarbiausius Lietuvai sprendimus priimančią valdžios instituciją.

Nuo būsimo Seimo, nuo būsimos vykdomosios valdžios priklausys, kaip gyvensime ateinančius ketverius metus. Ar mūsų pasiūlymai ir prašymai bus girdimi, ar tautos atstovai įsiklausys ir į mažų savivaldybių balsą, ar sparčiau vystysime savo kraštą, ar mums svarbūs infrastruktūriniai projektai nebus atidėliojami?!

Niekam nėra paslaptis, kad palaikau Lietuvos socialdemokratų partiją. Esu didžiausios Lietuvoje partinės bendruomenės narys. Kartu su mūsų kandidatu į Seimą – Aurimu Gudu, Zarasų, Visagino, Ignalinos ir kitais bičiuliais iš visų savivaldybių dalyvavome rengiant politinę – rinkiminę programą Lietuvai. Labai tikiuosi kad ji taps Vyriausybės programos ašimi ir daugelį ten numatytų priemonių mums pavyks įgyvendinti. O kad taip įvyktų – reikalingas Jūsų palaikymas Aurimui Gudui ir kandidatams, kurie yra Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše.

Todėl kviečiu palaikyti Aurimą GUDĄ, mūsų kandidatą vienmandatėje Nalšios šiaurinėje (Zarasų, Visagino, dalyje Ignalinos rajono) apygardoje.

Taip pat kviečiu nepamiršti mūsų savivaldybės draugų į kuriuos visada kreipiamės pagalbos sprendžiant krašto problemas. Tai Seimo narė, mūsų kraštietė – Raminta POPOVIENĖ (Nr. 8), mūsų senjorų bičiulis, kraštietis prof. Algirdas RASLANAS (Nr. 26). Taip pat prašau reitinguoti mūsų kandidatą Aurimą GUDĄ, kurio pavardė įrašyta 76 numeriu.

Daugiamandatės Lietuvos socialdemokratų partijos sąraše Nr. 17 surasite daug kompetentingų žmonių. Tai stipri ir veržli komanda, turinti jaunatviško entuziazmo, patirties ir noro įgyvendinti socialdemokratines idėjas Lietuvai, kuriant gerovės valstybę.

Pagarbiai, Zarasų rajono savivaldybės meras
LSDP Zarasų skyriaus pirmininkas
Nikolajus Gusevas

Daugiau informacijos apie mūsų siekius rasite čia.

Pritardami vis stipriau aidintiems balsams šalyje kurti gerovės valstybę, keliame sau tikslą statyti jaukius ir aplinkai draugiškus namus visiems Lietuvos žmonėms, kur kiekvienas jaustųsi savas ir nebūtų atstumtas. Atsisiųskite pilną rinkimų programą – https://rinkimai.lsdp.lt/

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Aurimo Gudo politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2020/10/08/01

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite