TARPTAUTINĖS KLASIKINIŲ ŠAŠKIŲ VARŽYBOS ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS MERO TAUREI LAIMĖTI

0
32
Mero taure 3

2018 m. gegužės 5 dieną Zarasų sporto centro patalpose, įvyko tarptautinis klasikinių šaškių turnyras Zarasų rajono savivaldybės mero taurei laimėti. Net 5 valandas, priglūdę prie šaškių lentų įtemptose kovose dėl taurės varžėsi net 20 dalyvių. Pakovoti dėl taurės be Zarasų rajono šaškininkų, panoro ir geriausi Latvijos šaškininkai iš Vilani, Jekabpils, Rygos ir Daugpilio.

Varžybos vyko šveicariška sistema. Buvo žaidžiama devyni turai. Vyrų grupėje, atkakliose kovose daugiausiai 8 taškus iš devynių galimų surinko ir taurę iškovojo Latvijos atstovas Valerjans Vizulis, antrojoje vietoje palikęs savo tautietį Ivars Kelass (6 taškai). Tiek pat 6 taškus surinko ir mūsų rajono šaškininkas antazaviškis Juozas Galvonas, bet pagal blogesnį reitingą jam atiteko trečioji vieta. Kiti geresni zarasiškių rezultatai – Algirdas Buičenka (5,5 taško), Jonas Eskys (5,5 taško), Valentinas Lašas (5 taškai), Rimantas Kulys (4,5 taško).

Moterų tarpe nepralenkiama buvo ir taurę iškovojo Latvijos atstovė Nela Malachovska (Vilani) – 5 taškai iš 9 galimų , antra zarasiškė Ona Pikauskienė (3.5 taško), trečia daugpiliškė Olga Jazupanova(2 taškai).

Zarasų sporto centro direktorė Danutė Kukalienė tarė padėkos žodį ir nugalėtojams bei prizininkams įteikė taures, medalius ir palinkėjo gražių kovų kopiant meisriškumo laiptais.

Visų vardu noriu nuoširdžiai padėkoti Zarasų rajono savivaldybės merui už suteiktą šventę ne tik rajono šaškininkams, bet ir svečiams iš Latvijos sportininkams ir tikimės glaudaus bendradarbiavimo ateityje.

Sporto klubo ,,Zarasai“ šaškių skyriaus narys
Algirdas Buičenka

Mero taure 4

Mero taure 6

Mero taure 10

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite