NEI „TEISIŲ“, NEI „GOLFO“

0
22
alkotesteris 74339662

P. Č. Tą vakarą buvo smarkus. Jis Antalieptės seniūnijoje, Padusčio kaime, Liepų skersgatvyje 7, vairavo jam priklausantį automobilį „VW GOLF“. Vyras buvo gerokai kaukštelėjęs. Sunku pasakyti, kur būtų nuvažiavęs vairuotojas, jei ne policijos pareigūnai. Tokiam vairuotojui teko pusti į alkoholio matavimo prietaisą. Po to dar ir tyrė girto vairuotojo kraują. Jo kraujyje nustatyta mažiausia koncentracija 1,62 ‰ (promilės) etilo alkoholio.

Dėl tokio vairavimo buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Sulaukė girtas vairuotojas ir teismo verdikto. O jis labai liūdnas. Utenos apylinkės teismo Zarasų rūmų teisėja Liudmila Kuzmickienė P. Č. pripažino kaltu pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 straipsnio 7 dalį. Jam paskirta 2000 Eurų dydžio baudą. P. Č. uždrausta naudotis teise vairuoti kelių transporto priemones ar ją įgyti dvejiems metams.

Tačiau ir tai dar ne viskas. Jo „VW Golf“ konfiskuotas.

Vaikšto pėsčias dabar vyras be „teisių“ ir be „Golfo“

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite