ATIDUOTUVĖ DUSETOSE

0
51
atiduotuve dusetos

ATIDUOTUVĖ DUSETOSE jau šį ŠEŠTADIENĮ, GEGUŽĖS 13 d. prie Dusetų bendruomenės namų ( Būgos g. 4).
Pasinaudokime proga rasti kažką naujo arba atiduoti kitam kažką, ko jums nebereikia.

Perduokite žinią kitiems, kuriems gali būti aktualu. Iki greito!
PASIMATAVAI rūbus, batus ir nutarei jų nebenešioti? Atiduok!
RADAI nebereikalingų indų, knygų, žaislų ar nereikalingų priemonių? Atiduok! Pravers kitam! Pasidalink! Turi dar kažką, ko tau nebereikia, bet gali praversti kitam? Atiduok!
#Dalinkimės ?❤️

11.00 laukiame tų, kurie atneša atiduodamus daiktus. Padėsime vieni kitiems išsidėlioti.
12:00 ATIDUOTUVĖS pradžia – PASIIMK jei reikia.
13.00-14.00 suneštinis vaišių stalas ir pokalbiai prie jo.
14.00 pradedame tvarkytis.
p.s. viskas, kas nebus pasiimta – keliaus į rūšiuojamas šiukšles (tekstilės konteinerį ir kt.) ar prisiglaus bendruomenės namuose į Atiduotuvės kampelį.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite