KELIONĖ LAIKU! SPRĘSK KRYŽIAŽODĮ IR LAIMĖK ŠAUNŲ PRIZĄ

0
46
FB

Gegužės 15 dieną Zarasų rajono savivaldybės viešoji biblioteka mini 100-ąsias įkūrimo metines. 1923 m. gegužės 15 d. buvo įsteigtas Centrinio valstybės knygyno Zarasų skyrius, kurio vedėju paskirtas Petras Skurka. Bibliotekos tinklapyje https://zarasubiblioteka.lt/istorija/ atnaujinta 100 faktų apie biblioteką, nuotraukose įamžinti žvilgsniai, darbai, žmonės ir įvykiai.

Bibliotekos šimtmečio proga kviečiame knygos mylėtojus, bibliotekos bičiulius, zarasiškius spręsti kryžiažodį, kurį parengė bibliotekos darbuotojai.

Teisingai išsprendę kryžiažodį, patamsintuose langeliuose sudėję raides sužinosite koks šiuo metu bibliotekai svarbus žodis slepiasi. Atsakymus siųskite el. paštu aptarnavimo.sk@zarasubiblioteka.lt

Burtų keliu išrinksime 3 dalyvius, kuriems bus įteikti šaunūs prizai. Atsakymų laukiame iki birželio 15 d.

Linkime smagiai praleisti laiką.

https://learningapps.org/watch?v=p0uqi881t23&fbclid=IwAR2MCDYI8d2PTzBE6a-QfEkBAgxg3RtX9FewXQVYmS0WOoc7yEeXpIok_qE

Švęskime bibliotekos šimtmečio jubiliejų kartu!

122813593 a5c7aa4e 768e 41ef 9253 708d756326b8

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite