ATIDUOTUVĖ ZARASUOSE

0
53
atiduotuve
PASIMATAVAI vasarinius rūbus ir nutarei jų nebenešioti? atiduok!
RADAI nebereikalingų indų, knygų, žaislų, dulkių siurblį? Atiduok! Pravers kitam!
TURI per daug gėlių ar daržovių daigų? pasidalink! Turi dar kažką, ko tau nebereikia, bet gali praversti kitam? atiduok!
Kurkime pasaulį, paremtą kitokiais nei piniginiais santykiais! dalinkimės!
Gegužės 20 d. Zarasų CENTRINIAME turgelyje:

13.00 laukiame tų, kurie atneša atiduodamus daiktus. Padėsime vieni kitiems išsidėlioti.
13:15 ATIDUOTUVĖS pradžia – PASIIMK jei reikia.
13.30-15.00 suneštinis vaišių stalas ir pokalbiai prie jo.
15.00 pradedame tvarkytis.
p.s. viskas, kas nebus pasiimta – keliaus į rūšiuojamas šiukšles (tekstilės konteinerį ir kt.)
Tiems, kurie nei kart nebuvę gyvoje atiduotuvėje dažniausia kyla šie klausimai:
? Ką galima atnešti? viską, išskyrus gyvūnus, vaistus ir pan. Dažniausia atnešama tekstilės gaminiai – rūbai, batai, žaislai, medžiagos. Dažnai atnešami indai, knygos, bei daug įvairiausių buities apyvokos daiktų. Atnešami įvairūs sezoniniai augalai.
? Ar reikia visą laiką būti prie savo daiktų? tikrai ne. Galit tiesiog atnešti ir išeiti. Aišku būtų šaunu jei padėtum išdėlioti atneštus daiktus.
? O kas jei mano atneštų daiktų nieks nepaims? tuomet išvešim juos į nepavojingų atliekų aikštelę. Nemažai daiktų visgi randa naujus namus.
? Ar būtina ką nors atnešti? nebūtina, galit tiesiog ateiti ir pasiimti viską kas jums dar pravers.
? O kas jei noriu atiduoti daiktą bet negaliu atvykti? tuomet reiktų apie atiduodamą daiktą paskelbti socialinio tinklo Facebook grupėje „Atiduotuvė / Zarasai” ARBA perduoti atiduodamą daiktą tiems, kurie tikrai planuoja dalyvauti.
Iki susitikimo!
 
Atiduotuvės iniciatorė
Aurelija Trimonytė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite