ZARASŲ RAJONO SENIŪNIJŲ ŽAIDYNĖS

0
58
18

Sportiškiausios Zarasų rajone ir toliau išlieka Dusetų ir Antazavės seniūnijos. Gegužės 12 ir 19 dienomis vykusiose žaidynėse dusetiškiai iškovojo prizines vietas šachmatų (1 vieta), stalo teniso (2 vieta), moterų ir vyrų tinklinio 3 x 3 (1 vietos) ir virvės traukimo (1 vieta) varžybose.

Nedaug nuo savo kaimynų atsiliko antazaviškiai, užėmę prizines vietas šaškių (2 vieta), vyrų krepšinio 3 x 3 (2 vieta), futbolo 5 x 5 (2 vieta), stalo teniso (1 vieta), moterų tinklinio 3 x 3 (2 vieta), vyrų tinklinio 3 x 3 (3 vieta), virvės traukimo (2 vieta) varžybose. Zarasų miesto seniūnijos sporto mėgėjai nugalėjo šaškių ir vyrų krepšinio 3 x 3 varžybose, o šachmatų, stalo teniso ir moterų tinklinio 3 x 3 varžybose užėmė trečias vietas. Antalieptės seniūnijos atstovai iškovojo pirmąją vietą futbolo 5 x 5 ir antrąją vietą vyrų tinklinio 3 x 3 varžybose. Neliko be apdovanojimų Imbrado ir Salako seniūnijos. Imbradiškiai pasidabino bronzos medaliais šaškių varžybose, o Salakas – sidabro medaliais šachmatų varžybose.

Kompleksinėje užskaitoje labai atkakli kova vyko tarp Dusetų ir Antazavės seniūnijų. Tik pasibaigus paskutinėms varžyboms, paaiškėjo ir kompleksinės užskaitos rezultatai:
1. Dusetų seniūnija – 40 taškų;
2. Antazavės seniūnija – 38 taškai;
3. Zarasų miesto seniūnija – 28 taškai;
4. Antalieptės seniūnija – 16 taškų;
5. Imbrado seniūnija – 8 taškai;
6. Salako seniūnija – 6 taškai.

Visų sporto šakų komandos nugalėtojos atstovaus Zarasų rajoną regioninėse Lietuvos seniūnijų sporto žaidynėse.

19

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite