PASAIBOS … BIBLIOTEKOJE

0
21
AAAAA

Ar žinote, kas yra Pasaiba? Nežinote? Ir mes nežinojome… Tačiau kurti tai, ko nežinai, nesi matęs, ką gali tik įsivaizduoti – yra visiškai smagu… Štai todėl Pasaiba sukurta ne viena – tikrai daug daugiau nei vaikų… Ir kokių tik jų čia nėra– didesnių ir mažesnių, plaukuotų, gauruotų, didelėmis akimis, panašių į aštunkojus, į keistus gyvūnus, net ir į žmones…

Vėliau, perskaitę Danguolės Kandrotienės knygelės „Pasaiba ir maumų medis“ kelias pasakėles, susipažinome ir su mergaite Sofija, ir su Pasaiba – sužinojome, kaip atrodo, ką mėgsta ir ką išmano… Mums tikrai patiko tas žaliomis akytėmis padarėlis, kuris, deja, pasirodo tik vaikams.

O kadangi maumų medžiai neauga nei bibliotekoje, nei Turmante – visos vaikų sukurtos Pasaibos kantriai lauks vasaros. Panašu, kad čia vyks tikras Pasaibų sąskrydis…
„Bibliotekoje labai gela“ – taip vaikams pasakė Pasaiba, apsilankiusi NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ užsiėmimuose, kurie yra finansuojami iš ES struktūrinių fondų.

Giedrė Mičiūnienė,
NVŠ programos „Kūrybinės dirbtuvėlės“ vadovė

Nuotraukos autorės

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite