GIRTO VYRO „JUOKELIAI“ APIE IŠMUŠTĄ DANTĮ BRANGIAI KAINUOJA

0
27
skambutis

Antalieptės miestelio gyventojas R. A. tą vakarą buvo girtas. Be alkoholio apsvaigimo antalieptiškis dar panoro ir žymiai svaigesnių pojūčių. Tačiau be alkoholio jokių kitų įdomių pojūčių nebuvo. Tačiau neblaiviam vyrui išradingumo ir fantazijos tą vakarą netruko.

Tad ir nusprendė vyras paskambinti į Bendrąją pagalbos telefoną ir pranešė, kad jam sugyventinė išmušė dantį. Į Antalieptę automobiliu netrukus atriedėjo policijos ekipažas. Tačiau išmušto danties taip ir nesurado.

Pasirodo, kad antalieptiškis patikrino tik pareigūnų budrumą. Jų pagalbos niekam nereikėjo. Policininkai suprato, kad tai tik girto vyro išdaigos.

Pažeidėjui buvo surašytas administracinio nusižengimo protokolas. Prie jo pareigūnai pridėjo paaiškinimus, kitus įrodymus ir administracinio nusižengimo medžiagą pasiuntė į teismą.

Pažeidėjas nuoširdžiai gailėjosi dėl padarytų pažeidimų.

Utenos apylinkės teismo Zarasų rūmų teisėjas atsižvelgė į visas aplinkybes – antalieptiškis R.A. nusižengimus padarė būdamas neblaivus, anksčiau administracine tvarka baustas, nedirba. Vyrui paskirta subendrinta bausmė – 200 eurų bauda. Buvo atsižvelgta į tai, kad pažeidėjas šiuo metu niekur nedirba, turto ir pajamų neturi, jo materialinė padėtis sunki ir nusprendė baudą pakeisti nemokamais viešaisiais darbais.

Julius Paulaitis

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite