MIRTIS SMALVŲ KAIMO ŠALIKELĖJE

0
26
policija

Papildyta. Jau išaiškinti įtariamieji. Šiandien, jau paryčiais pareigūnai skubėjo į Turmanto seniūnijos Smalvų kaimą.

Apie 3 valandą 34 minutes rastas Smalvų kaimo šalikelėje nepažįstamo vyro lavonas. Vyriškio lavonas visiškai nuogas. Vyro amžius apie 50-60 metų. Pirminė lavono apžiūra konstatavo, kad ant lavono yra nubrozdinimai. Šalia lavono buvo išmėtyti drabužiai. Kokios tikslios mirties priežastys ir aplinkybės tiriamos. Laukia pareigūnų, medikų , ekspertų kruopštūs tyrimai, kurie ir atsakys į visus iškilusius klausimus dėl šios keistos mirties kaimo šalikelėje.

Dėl šios mirties Smalvų kaimo šalikelėje pradėtas ikiteisminis tyrimas. Apie tai informuojama Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėje.

PAPILDYMAS

Po šio įvykio intensyviai dirbo policijos pareigūnai. Buvo išsiaiškinta, kad atviroje autobusų stotelėje, ant asfaltuotos aikštelės, rastas vyras yra Turmanto seniūnijos Santupių kaimo gyventojas, gimęs 1961 metais. Ant nuogo kūno matėsi paviršiniai daugybiniai sužalojimai, nubrozdinimai. Policijos pareigūnai jau išaiškino įtariamuosius. Vyresnysis gimęs 1997 metais. Kitas 2001 metais ir du kiti jaunuoliai 2002 metais. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į Utenos apskrities policijos komisariato areštinę.
Dėl nužudymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Policijos pareigūnai tiria visas šios nusikalstamos veikos aplinkybes.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite