ZARASŲ SPORTO CENTRO PROGRAMA VASAROS KURORTINIO SEZONO ATIDARYMO ŠVENTĖJE

0
69
1

Gegužės 27 d. Zaraso ežero Didžiojoje saloje kurortinio sezono atidarymo metu Zarasų sporto centras vykdė parko tinklinio, krepšinio ir Vilniaus SM „Sostinės tauras“ vykdomą projektą „Išmok žaisti paplūdimio rankinį“. Parko tinklinio 4×4 varžybose nugalėjo Vidiškių tinklinio mėgėjai „Nebijok nepridrožę“, antroje vietoje liko jungtinė Dusetų ir Antazavės komanda „Dusetos“, bronziniai apdovanojimai atiteko Zarasų tinklininkams „D-1“.

Vykdant projektą „Išmok žaisti paplūdimio rankinį“, Vilniaus SM „Sostinės tauras“ treneris (zarasietis) Karolis Kaladinskas supažindino jaunuosius rankininkus su paplūdimio rankinio žaidimo taisyklėmis ir vykdė varžybas, kurios Zarasų sporto centro berniukams ir mergaitėms buvo pirmas išbandymas, žaidžiant rankinį ant smėlio.

Galutiniame rezultate pirmąją vietą iškovojo Vilniaus SM „Sostinės tauras“ pirma mergaičių komanda, antroje vietoje liko Zarasų sporto centro mergaitės, trečioje – Vilniaus SM „Sostinė tauras“ antra mergaičių komanda.

Ilgiausiai varžybos vyko krepšinio aikštelėje. Penkios komandos šešias valandas varžėsi tarpusavyje dėl nugalėtojo titulo. Zarasų „Naujametinės taurės“ krepšinio varžybų čempionai – Utenos „AND ONE“ krepšininkai dar kartą įrodė savo pranašumą, žaidė be pralaimėjimų (6 pergalės) ir iškovojo pirmąją vietą. Antroje vietoje liko geriausia Zarasų krepšinio komanda „ZERO“. Bronzos medaliai atiteko taip pat zarasiečiams – komandai pavadinimu „Zarasų bardakas“.

Zarasų sporto centro informacija

2

3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite