TREJUS METUS VAIKŠČIOS PĖSČIAS

0
14
alkotesteris 74339662

Dusetų seniūnijos Užtiltės kaimo Žirgų gatvėje policijos pareigūnai sustabdė automobilį „VW Bora“. Jį vairavo vyras A.M., gimęs 1985 metais. Vairuotojas teisės vairuoti transporto priemonės neturi. Ir tai dar ne viskas. Ekspertizė nustatė, kad vairuotojas, vairavo automobilį būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, t. y. jo kraujyje nustatyta mažiausia koncentracija 1,74 promilės etilo alkoholio.

Utenos apylinkės teismo Zarasų rūmuose buvo nagrinėjama baudžiamoji byla. Teisėjas pripažino A. M. pripažinti kaltu pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 281 straipsnio 7 dalį ir paskyrė galutinę bausmę 2000 eurų baudą. Taip pat uždrausta A. M. trijų metų terminui naudotis teise vairuoti kelių transporto priemones ar jas įgyti.

Konfiskuoti iš A. M. nusikalstamos veikos padarymo įrankio, automobilio „VW Bora“ piniginį ekvivalentą – 1 500 eurų. Mat vairavo jis ne savo automobilį.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite