IŠLIEKAMĄJĄ VERTĘ TURINTI DOVANA – KOKIA JI?

0
49
pakabukas su safyru ir briliantais dione raudono aukso 270x327

Gimtadienis, vestuvės, krikštynos, vestuvių metinės, Meilės diena – turime daug progų brangiems žmonėms dovanoti dovanas. Ieškodami dovanos ypatingai progai žvalgomės ne į įvairiausius niekučius, bet į išliekamąją vertę turinčias dovanas, kurios ir po daugelio metų dovanos gavėjui primins Jus ir teiks tik geriausias emocijas bei žadins prisiminimus. Juvelyriniai dirbiniai – tai tobulas pasirinkimas, dovanai keliant minėtą kriterijų.

Pavyzdžiui, krikštynų proga artimiausi žmonės vaikučiui dovanoja sidabrinius arba auksinius įrankius, papuošalus, suvenyrus. Dėl išliekamosios vertės abejoti nereikia – po daug metų užaugęs vaikas turės puikų gražios šventės prisiminimą. Jei dovanų gaus papuošalą, pavyzdžiui, pakabuką, jį suaugęs galės nešioti, o galbūt tas papuošalas taps jo sėkmės talismanu?

Gimtadienių, jubiliejų proga moteris nudžiugins auskarai, apyrankės, grandinėlės su pakabukais, žiedai. Vyrai taip pat paprastai neabejingi solidžioms sąsagoms, masyviems žiedams, apyrankėms bei grandinėlėms. Tam, kad dovana turėtų išliekamąją vertę, svarbu pirkti kokybiškus papuošalus, pasitikėti tik profesionaliais juvelyrais ir dovaną rinktis juvelyrinių dirbinių salone – taip būsite tikri, kad gaunate aukščiausios kokybės gaminį. Juvelyrinių dirbinių salono „Aukso meistrai“ dirbiniai pasižymi minėtais kriterijais. Šioje komandoje dirba profesionalūs ir savo darbui atsidavę juvelyrai, kiekvienam papuošalui „įpučiantys“ krislą meilės.

Dėl išliekamosios vertės neverta abejoti, jei dovanosite papuošalą su brangakmeniais, pavyzdžiui, deimantais, smaragdais, rubinais, safyrais ir kitais nuostabaus grožio akmenukais. Jei renkate dovaną vyrui, tobulu pasirinkimu bus auksinis žiedas su juoduoju briliantu ar apyrankė iš juodojo gintaro. O moterį karaliene privers pasijusti prabangus žiedas ar auskarai su briliantais, pakabukas su brangakmeniu.

Juvelyrinio salono „Aukso meistrai“ dirbiniai – tai ir klasikiniai, ir originalūs papuošalai, profesionalų sukurti su didele meile savo darbui. Tauriųjų metalų ir brangakmenių tandemas, gimstantis juvelyrų rankose, taps tobula dovana, kuri su metais tik įgaus dar daugiau vertės.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite