SOCIALINIŲ REIKALŲ IR DARBO KOMITETAS PRITARĖ VAIKO PINIGŲ PADIDINIMUI IKI 50 EURŲ

0
20
50 eur

Šiandien posėdžiavęs Seimo Socialinių reikalų ir darbo komitetas pritarė Vyriausybės siūlymui padidinti universalios išmokos vaikui (vaiko pinigų) dydį nuo 30 iki 50 eurų. Taip pat pritarta siūlymui nustatyti vienodą, nepriklausomai nuo vaikų amžiaus, papildomai skiriamos išmokos vaikui, mokamos vaikams, auginamiems ir (ar) globojamiems gausiose ir nepasiturinčiose šeimose, dydį – 20 eurų.

Seimui priėmus Išmokų vaikams įstatymo pakeitimus (Nr. XIIIP-2733), siūlomos projekte nuostatos įsigaliotų jau nuo kitų metų sausio 1 dienos.

Iš viso išmoką vaikui gaus apie 507 tūkst. vaikų.

Informaciją parengė Socialinių reikalų ir darbo komiteto biuras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite