DUSETOSE UGNIAGESIAI IŠ NENDRYNO GELBĖJO ŠUNĮ

0
23
IMG 20181110 092035

Šeštadienį žvejojęs Sartų ežere žvejys pastebėjo, kad į ežero nendryne yra šuo. Gyvūnas niekaip negali išsikapstyti iš nendrių nelaisvės. Žvejys pranešė apie šią nelaimę Bendrajam pagalbos centrui. Į Dusetas gelbėti šuns iš Zarasų priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo tarnybos išskubėjo ugniagesiai. Į įvykio vietą atvyko Dusetų ugniagesių komandos vyrai.

Ugniagesiai, panaudoję parankines priemones, iš nendrių ištraukę sužalusį ir išsigandusį gyvūną. Manoma, kad šis aklas ir kurčias šuo atsitiktinai nukrito nuo tribūnos prie Sartų ežero ir pateko į tokią neįprastą nelaisvę.

Išgelbėjus gyvūną, ši žinia su nuotrauka buvo patalpinta ir išplatinta Facebook paskyrose. Žmonės neliko abejingi gyvūno nelaimei. Netrukus atsirado ir šuns šeimininkas, kuris paėmė išgelbėtą šunį.

Julius Paulaitis
Nuotraukose: Dusetose išgelbėtas šuo. Dėkojame mūsų dusetiškei skaitytojai už atsiųstą nuotrauką.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite