KVIEČIAME VISUS ZARASŲ RAJONO VERSLININKUS DALYVAUTI RENGINYJE, SKIRTAME VERSLO DIENAI PAMINĖTI

0
14
verslo diena

Gerbiami Zarasų rajono verslininkai,

Zarasų rajono savivaldybė 2018 m. lapkričio 23 d, penktadienį, organizuoja renginį, skirtą Verslo dienai paminėti. Šios dienos tikslas – išreikšti padėką Zarasų rajono verslininkams, įvertinant verslo atstovų indėlį į Zarasų rajono ekonominę ir socialinę aplinkos plėtrą bei skatinti viešojo ir privataus sektoriaus bendradarbiavimą.

Kviečiame visus Zarasų rajono verslininkus dalyvauti renginyje, kuris įvyks lapkričio 23 d., penktadienį, 15.00 val. Zarasų rajono savivaldybės viešosios bibliotekos renginių salėje.

Į renginį prašome registruotis elektroniniu paštu spauda@zarasai.lt arba telefonu 8 686 12267.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

versl odiena 2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite