MUGĖS DALYVIUS IR MENO MYLĖTOJUS KVIEČIAME AKTYVIAI DALYVAUTI KALĖDŲ EGLĖS ĮŽIEBIMUI SKIRTAME RENGINYJE ZARASUOSE SĖLIŲ AIKŠTĖJE

0
13
min news zrs 998 cache 947x533 size16x9 60065 Kaleduzaisliukas

2018 m. gruodžio 1 – ąją (šeštadienį) 16.00 val. Zarasuose Sėlių a. įžiebsime Kalėdų eglę. Ir toliau Zarasų Kalėdų eglę puoš kraštietė Jolanta Turaitė ir jos vadovaujamos UAB ,,Švenčių studija“ specialistai. Žuvytėmis dekoruota tradicinė Zarasų Kalėdų eglė šiais metais turės ,,vilnietišką“, taip patikusį visiems europiečiams, ,,sijonėlį“ iš lempučių, kuris puikiai tiks saulės spindulių formos Sėlių aikštei – valstybės saugomam kultūros paveldo objektui. Kalėdų dvasia pasipuoš ir gėlynas – žuvis.

Kalėdų mugės tautodailės dalį tradiciškai organizuoja Zarasų krašto muziejus (tautodailininkų registracija jau paskelbta www.zarasai.lt), o prekybos ir pramogų dalį – asociacija Bendruomenių renginiai, kuri kviečia aktyviai registruotis: prekybininkus karštais gėrimais (kava, arbata, kakava, karštu šokoladu), rankų darbo gaminiais ir suvenyrais su tautine simbolika, Kalėdų ir Naujųjų metų laikotarpiui aktualiais maisto gaminiais bei prekėmis, šviečiančiais žaisliukais; laukiame pramogų šeimai su mažais vaikais organizatorių. Registruokitės e-paštu: stadviliai@gmail.com, daugiau informacijos tel.: (8 609) 971 18 iki 2018 m. lapkričio 28 d. Mugės pradžia nuo 12.00 val.

Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro parengtoje programoje matysime didelių lauko lėlių teatralizuotą programą ir ugnies šokio atlikėjus. Aktyviausius vietos bendruomenių meno kolektyvus, norinčius padovanoti savo kūrybą Zarasų miestui Kalėdų eglės įžiebimo progą kviečiame susisiekti su Zarasų kultūros centro specialistais: info@zkc.lt ir tel.: (8 385) 516 67 iki 2018 m. lapkričio 26 d. (imtinai).

Kurkime šventinę Kalėdų nuotaiką kartu. Savo pasiūlymus 2019 m. Kalėdų eglės įžiebimui rašykite kultura@zarasai.lt.

Švietimo ir kultūros skyriaus informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite