EGLĖS ĮŽIEBIMAS

0
39
egles 02

Šiemet ruduo buvo ypatingai dosnus šilumos, tačiau artėjant gruodžiui visi ima ilgėtis šaltuko ir sniego, namuose vis dažniau pakvimpa meduoliais ir mandarinais, o languose sužiba vis daugiau įvairiaspalvių lempelių. Artėja gražiausios žiemos šventės.

Mieste šventinio laikotarpio pradžią žymi eglės įžiebimas. Regis, kasmet eglutę įžiebiame vis anksčiau, šiemet – gruodžio 1-ąją. Pasidžiaukime tuo, pratęskime gerumo ir jaukumo laikotarpį kuo ilgiau, lankykime miesto žaliaskarę su savo šeima, draugais, svečiais, atraskime savyje daugiau pozityvo ir bendruomeniškumo.

O gruodžio 1-ąją kviečiame jus pramogauti prie miesto eglės jau nuo 12.00 val., kuomet šurmuliuoti pradės šventinė mugė. Turėsite galimybę paragauti kalėdinių skanėstų, sušilti prie arbatos puodelio, įsigyti dovanėlių savo brangiausiems. Norintys prekiauti mugėje dar gali registruotis: tautodailininkai, amatininkai ir menininkai – tel. 8 385 52596 arba el. p. muziejus@zarasai.lt, verslininkai – tel. 8 68 758 562 arba el. p. stadviliai@gmail.com.

Nuo 15.00 val. Sėlių aikštę užplūs stebuklai. Fotosesijos „Pasimatuok kostiumą“ metu galėsite minutėlei atitrūkti nuo realybės ir tapti pasakos personažu ar legendiniu herojumi, o kultūros centro fėjos ir nykštukai įamžins šią stebuklingą akimirką ir atsiųs jums nuotrauką el. paštu po renginio. 16.30 val. mažieji ledinukai kartu su miesto meru įžiebs eglutę ir pristatys jums visų vaikučių žinomus ir laukiamus personažus – Elzą, Olafą ir Kalėdų senelį, kurie šėls su vaikais prie eglės, o 17.30 val. palydės visus, norinčius susitikti su gigantiškais Transformeriais, į kultūros centro diskotekų salę. 18.00 val. kultūros centro didžiojoje salėje suaugusiųjų lauks nuotaikingas filmas „Melagiai“.

Susikurti gerą nuotaiką galime kiekvienas, o kartu galime ta gera nuotaika užkrėsti visą miestą. Tad linkime jums nepasiduoti jokioms ligoms išskyrus kalėdinę epidemiją, kurios simptomai yra šypsenos, noras apsikabinti ir palinkėti vieni kitiems ko nors gražaus.

Aleksandra Pulokienė,
Zarasų rajono savivaldybės kultūros centras

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite