KVIEČIA Į EDUKACINIUS UŽSIĖMIMUS

0
20
Kaledos 1

Pasitinkant Kalėdas, Zarasų krašto muziejus vaikus, jaunimą ir suaugusiuosius kviečia kūrybiškai praleisti laiką dalyvaujant edukaciniuose užsiėmimuose. Renkamos grupės į žaislų iš gamtinių medžiagų ir šiaudų gaminimo, snaigių karpymo bei keramikos užsiėmimus.

Edukacinių užsiėmimų mokiniams laiką galite pasirinkti patys (pirmadieniais – penktadieniais nuo 8.00 iki 15.00 val.)
Keramikos edukaciniai užsiėmimai suaugusiesiems vyks lapkričio 28, gruodžio 5, ir 12 dienomis nuo 17.00 val.
Užsiėmimų trukmė 1–2 val.
Pagamintus dirbinius edukacinių užsiėmimų dalyviai galės pasiimti su savimi.
Užsiėmimai vedami tik pagal išankstinį užsakymą. Registracija vyksta tel. (8 385) 52596 arba el. p. pavaduotoja@zarasumuziejus.lt


Edukacinių užsiėmimų kainos:
 keramika (suaugusiesiems) – 2,00 Eur., mokiniams, studentams, pensininkams – 1,00 Eur.
 žaislų gamyba (suaugusiesiems) – 2,00 Eur, mokiniams, studentams, pensininkams – 1,00 Eur.

* Nemokamas edukacinių užsiėmimų lankymas: ikimokyklinio amžiaus vaikams, vaikų globos namų auklėtiniams, socialiai remtinų mokinių grupėms, neįgaliesiems, mokytojams, lydintiems mokinių grupes.
Adresas: Zarasų krašto muziejus, D. Bukonto 20, Zarasai

Daiva Juškienė
Zarasų krašto muziejaus vyr. fondų saugotoja

Kaledos 2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite