SODYBŲ, VIENKIEMIŲ IR SODŲ SAVININKAMS DĖMESIO – VAGYS!!!

0
23
policija

Artėjant žiemai dauguma „sezoninių“ gyventojų iš sodų, sodybų bei vienkiemių grįžo į savo būstus miestuose. Tai reiškia sodininkų bei poilsiautojų sezono pabaigą, tačiau tai pat tai yra vagysčių iš be priežiūros paliktų sodybų sezono pradžia. Šis laikotarpis labai patogus vagims, kadangi tikimybė būti sugautiems vagystės vietoje labai sumažėja.

Zarasų rajono policijos pareigūnai ragina nepalikti vertingų daiktų vasaros sodybose, soduose ar vienkiemiuose, kuriuose negyvenate nuolat, pasistengti kuo dažniau aplankyti tokias sodybas. Jei turite galimybę, siūlytina apsilankyti jose ne tik savaitgaliais, bet ir darbo dienomis, galite paprašyti sodybas aplankyti ar prižiūrėti netoliese gyvenančių kaimynų.

Pastebėję įtartinus automobilius ir asmenis, nedelskite nei sekundės ir skambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112. Užsirašykite įtartino automobilio numerį, jei yra galimybė nufotografuokite automobilį ir jame esančius asmenis. Kiekviena užfiksuota detalė yra labai svarbi ir gali būti lemtinga nustatant nusikaltėlį.

BŪKIME ATIDŪS IR NEABEJINGI, BEI PATYS SAUGOKIME SAVO TURTĄ!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite