INFORMACIJA GYVENTOJAMS APIE DARBUS VYTAUTO GATVĖJE NAKTĮ IŠ GRUODŽIO 6 Į GRUODŽIO 7 DIENĄ

0
20
min news zrs 796 lempos

2018 m. gruodžio 5 d. AB „Eurovia Lietuva“ informavo Zarasų rajono savivaldybės administraciją apie tai, kad gruodžio 6 d. pradedami Zarasų miesto Vytauto gatvės asfaltbetonio dangos įrengimo darbai. Kadangi asfaltavimo darbai bus baigti tik gruodžio 7 d. ryte, rangovas paprašė leidimo vykdyti darbus nakties metu. Zarasų rajono savivaldybės administracija tokį leidimą suteikė.

Informuojame gyventojus apie numatomus darbus nakties metu bei atsiprašome už galimus nepatogumus ir padidėjusį triukšmą naktinių darbų metu. Tikimės gyventojų supratingumo ir geranoriškumo.

Kaip informavo Lietuvos automobilių kelių direkcija prie LR Susisiekimo ministerijos, planuoti Zarasų miesto Vytauto gatvės asfaltbetonio dangos įrengimo darbai, turėję vykti gruodžio 6 d. naktį – gruodžio 7 d. rytą, NEVYKS dėl nepalankių oro sąlygų.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite