SKAUDI NELAIMĖ RAISTINIŠKIŲ KAIME

0
139
policija

Šeštadienį, apie 15 valandą 35 minutės skaudi nelaimė Degučių seniūnijos Raisteniškių kaime. Kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis 169 kilometre, automobilio Subaru Forester, priklausančio Zarasų miesto P. Širvio gatvės gyventojai, gimusiai 1967 metais, vairuotojas esant slidžiai kelio dangai, neatsižvelgė į meteorologines sąlygas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu krovininiu automobiliu DAF su puspriekabe KRONE, kurį vairavo blaivus vyras, gimęs 1984 metais. Kas vairavo Subaru Forester automobilį, pareigūnai nustatinėja.

Šios skaudžios nelaimės metu nukentėjo automobilyje Subaru Forester važiavusi moteris, kuri dėl galvos sutrenkimo, pjautinių žaizdų ir bendro kūno sumušimo paguldyta į VšĮ Utenos ligoninės chirurgijos skyrių ir kartu važiavęs vyras, gimęs 1991 metais, gyvenantis Zarasuose, P. Širvio gatvėje. Jis komos būsenoje, gydomas reanimacijos skyriuje. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir kelio atitvarai.

Šioje nelaimės vietoje dirbo policijos pareigūnai, medikai. Į autoavarijos vietą atvyko ir Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesiai, Degučių ugniagesių komandos vyrai. Jie išlaisvino prispaustą vyrą. Atjungė automobilio akumuliatorių, sutvarkė kelio dangą, automobilį patraukė nuo važiuojamosios kelio dalies.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite