LAISVĖ KURTI. TIESUS KELIAS Į KLESTINČIĄ ZARASŲ KRAŠTO ATEITĮ

0
42
1673377334421

Kiekvienas žmogus yra unikalus. Kiekvienas norime palikti pėdsaką šioje žemėje, savo rankomis puoselėti ir kurti savo namus, savo kraštą, savo valstybę. Ar Zarasuose jaučiamės laisvi ir drąsūs tai daryti? Ar turime galimybę būti išklausyti ir išgirsti, ar dažniau nusprendžiama už mus?

Praėjusį šeštadienį į kūrybines dirbtuves Antalieptėje susirinko gausus būrys kuriančių bendraminčių. Kiekvienas dalyvis unikalus – turintis savo patirtį ir nuomonę. Tačiau visus bendram darbui sujungė svarbiausias dalykas – laisvė kurti ir dalintis savo idėjomis, kaip vystyti Zarasų kraštą.

Susitikimo metu išgryninome Zarasų krašto viziją, sutarėme, ką reikia keisti, ką verta tobulinti, ką  naujai sukurti ar įveiklinti. Nepraleidome ir to, kas gražaus Zarasų krašte jau padaryta ir kaip visa tai sujungti bendram tikslui – klestinčiam Zarasų kraštui.

Kiekvienas „Kurk Zarasams“ bendramintis žino ir drąsiai sako: Pasidaro, kai darai. Svarbiausia – atvira diskusija, kurioje gimsta naujos idėjos bei energinga komanda, kuri būtų pasiryžusi tas idėjas įgyvendinti.

Mūsų interneto svetainėje www.kurkzarasams.lt kviečiame susipažinti su politinio komiteto „Kurk Zarasams“ kandidatais į tarybos narius. Tai – savo kraštą mylintys žmonės, kurie drąsiai dalijasi idėjomis ir yra pasiryžę kurti Zarasų kraštą. Svetainėje taip pat susipažinsite su mūsų sukurtomis ir pastaruosius kelerius metus veikiančiomis iniciatyvomis, kurios puošia mūsų kraštą.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš politinio komiteto „Kurk Zarasams“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/01/13/01.

1673377334435

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite