LS IŠKELTOS KANDIDATĖS VIZIJA – AKIVAIZDUS RAJONO POKYTIS

0
38
NijoleG

Lietuvos Liberalų sąjūdis, 2005 metų gruodį paskelbęs Steigimo manifestą, pakvietė Lietuvos žmones, puoselėjančius skaidrumą ir demokratinį valdymą,  įkurti partiją. Džiugu, kad auga mūsų gretos ir gražūs siekiai.

Liberalų sąjūdžio Zarasų skyrius patvirtino Zarasų profesinės mokyklos direktorės  Nijolės Guobienės kandidatūrą į Zarasų rajono merus – ilgametė  vadovo patirtis skirtingose darbo srityse,  gebėjimas spręsti problemas, efektyviai planuoti laiką, geri komunikaciniai įgūdžiai, atsakingas ir platus požiūris, gebėjimas pastebėti detales.

N. Guobienės tikslas –  europinio lygio rajonas, kuriame laiminga ir saugi vaikystė, aktyvi paauglystė, saugomos ir kuriamos darbo vietos, ori senatvė, patrauklus ir pelningas turizmas; savivalda, kurioje subalansuota laisvė ir atsakomybė; darnus žmogaus ir aplinkos santykis, verslių ir veiklių žmonių įgalinimas; jaunų šeimų bei specialistų pritraukimas į Zarasų rajoną; kokybiškos švietimo, sveikatos bei kultūros paslaugos; modernus žemės ūkis ir kaimo plėtra; nulinė tolerancija korupcijai, skaidrūs viešieji pirkimai, aiškūs ir greiti procesai.

Ypatingai svarbu, jog gyventojams būtų suteikta galimybė prisidėti prie valdžios sprendimų ir savo rajono valdymo. Užtikrinus tai, Zarasų rajono gyventojas jausis saugus ir bus vieningos, veikiančios, augančios, kuriančios ir pokyčio siekiančios bendruomenės dalimi bet kokios krizės akivaizdoje.

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Liberalų sąjūdžio politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2023/01/19/01.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite