TEISMO BAUSMĖ SŪNUI UŽ SMURTĄ PRIEŠ TĖVĄ

0
87
teismas

Šį „herojų“ mūsų skaitytojas jau pažįsta. Mes jau rašėme, kad smarkiai siautėjo sūnus namuose, esančiuose Antazavės kaimo Paupio gatvėje, Čia apie 21 valandą 30 minučių labai įsismarkavęs buvo sūnus, gimęs 1975 metais, jis smurtavo prieš septyniasdešimtmetį tėvą.

Nuraminti žmogaus neįmanoma buvo. Teko šauktis pagalbos policiją. Į alkoholio matavimo prietaisą sūnus tada pripūtė 1,78 promilės. Smurtautojas buvo sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Po to buvo ikiteisminis tyrimas ir byla nukeliavo į teismą. Utenos apylinkės teismo Zarasų rūmų teisėjas Vladimiras Kurasovas, išnagrinėjęs prokuroro pareiškimą dėl proceso užbaigimo teismo baudžiamuoju įsakymu ir ikiteisminio tyrimo metu surinktą medžiagą, pripažino sūnų D.R. kaltu pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 straipsnio 2 dalį. Teisminio nagrinėjimo metu buvo nustatyta, kad sūnus namuose, būdamas neblaivus, žodinio konflikto metu, tris kartus spyrė savo tėvui S. R. į kojas, bei, paėmęs dviem rankom už kaklo, smaugė tėvą, taip sukeldamas nukentėjusiajam fizinį skausmą.

Teisėjas pripažino sūnų D.R. kaltu ir paskyrė sūnui galutinę bausmę – viešuosius darbus šešiems mėnesiams, įpareigojant neatlygintinai dirbti visuomenės labui 20 valandų per mėnesį.

Jeronimas Butkus

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite