ZARASŲ R. SAUGIOS KAIMYNYSTĖS GRUPĖ „SENOLIŲ KAIMAS“ – TARP GERIAUSIŲ LIETUVOJE!

0
22
3683 d19e0a09e03a4ae2f55b9367e0702ed4

Gruodžio 5 d. Kaune Lietuvos policija organizavo pirmąją Lietuvos istorijoje saugios kaimynystės grupių gerosios praktikos konferenciją, kurioje dalyvavo ir Zarasų rajone veikiančios saugios kaimynystės grupės atstovai.

Lietuvoje šiuo metu veikia 2 187 saugios kaimynystės grupės. Iš visų miestų ir rajonų dalyvauti konferencijoje buvo atrinktos 44 veikliausios saugios kaimynystės grupės, tarp jų pateko ir Zarasų r., Degučių sen., Vajasiškio kaime įsikūrusi saugios kaimynystės grupė „Senolių kaimas“. Konkurse besivaržančios grupės buvo suskirstytos į dvi kategorijas – miestų saugios kaimynystės grupes ir regionų bei sodų bendrijų teritorijose veikiančias saugios kaimynystės grupes. Kiekvienoje iš kategorijų apdovanotos 3 daugiausiai balų pelniusios saugios kaimynystės grupės.

Taip pat buvo įsteigtos 4 nominacijos už puikius pasiekimus siauresnėse srityse. Vieną šių nominacijų gavo Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnų kuruojama saugios kaimynystės grupė „Senolių kaimas“. Ji apdovanota nominacija „Už plačiausią saugios aplinkos kūrimo veiklų diapazoną“.

Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnai dėkoja visiems saugios kaimynystės grupės „Senolių kaimas“ gyventojams už pagalbą kuriant saugią aplinką.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite