PETERBURGO NAUJAMETINĖ EGLĖ IR „NAUJAMETINIAI TRIJŲ PARŠELIŲ NUOTYKIAI”

0
23
elka Lit

Gruodžio 21 d. 15:00 Visagino kultūros centro „Draugystės” salėje vyks Peterburgo Naujametinė Eglė su senais pažįstamais – muzikinio teatro „Peterburgo operetė” artistais (vadovas – Nusipelnęs Rusijos artistas Sergej Šalagin).

Mažus žiūrovus ir jų tėvelius laukia muzikinė pasaka „Naujametiniai trijų paršelių nuotykiai” bei aktyvi dalis salės hole – žaidimai, apvalūs šokiai ir fotosesija su Kalėdų Seneliu, Snieguole ir kitais pasakos personažais.

Artėjus Kalėdoms du pagrindiniai šios šventės herojai – Kalėdų Senelis ir Santa Klausas pradėjo karštą diskusiją – kaip reikia auklėti jaunus džentelmenus? Ypač jei šie džentelmenai yra paršeliai, nors ir nepaklusnūs, bet vis dėlto labai žavūs ir mieli. Santa Klausas mano, kad artimiausiais Kiaulių metais paršeliams-vaikams turėtų būti suteikta visa veiksmų laisvė, ir tada jie niekada nebus chuliganais. O Kalėdų Senelis mano, kad vaikai visada turėtų būti kontroliuojami ir neturėtų likti be priežiūros. Ypač, kai šalia piktas ir alkanas Pilkas Vilkas – chuliganas ir tikrai ne džentelmenas…

Renginio trukmė – 1 val. 20 min.

Bilieto kaina – 10 eurų.

Bilietai parduodami „Draugystės” salėje, tel. +370 688 90986.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite