„PAPRASTAS STEBUKLAS” VISAGINE

0
14
a1 chudo lit

Gruodžio 21 d. 19:00 muzikinio teatro „Peterburgo operetė” (vadovas – Nusipelnęs Rusijos artistas Sergej Šalagin) pristatys Visagino kultūros centro „Draugystės” salės scenoje šventinį miuziklą „Paprastas stebuklas” pagal gerai žinomą Jevgenijaus Švarco pjesę.

… „Paprastas stebuklas” – koks keistas pavadinimas! Jei stebuklas – tai reiškia nepaprastas! Ir jei paprastas – tai ne stebuklas.
Mūsų miuziklas – apie meilę. Vaikinas ir mergina įsimyli vienas kitą – tai yra įprasta. Kartais barasi – tai irgi būna neretai. Vos nemiršta nuo meilės. Ir pagaliau, jų jausmų jėga pasiekia tokį aukštį, kad prasideda tikri stebuklai.

Apie meilę kalbama ir dainuojama, o mes papasakosime pasaką.
Vienas burtininkas vedė, apsigyveno, užsiėmė ūkiu. Bet burtininkas lieka burtininku ir jį visada traukia stebuklai ir nuostabūs nuotykiai. Taigi jis įsitraukė į tų jaunuolių meilės istoriją. O kuo ji baigėsi – sielvartu ar laime – Jūs sužinosite pasakos pabaigoje …

Pagal Jevgenijaus Švarco pjesę

Libretas ir eilėraščiai – Julij Kim
Režisierė – Svetlana Samorodova
Dailininkas – Oleg Molčanov
Kostiumų dailininkė – Nika Velegžaninova
Baletmeisterė – Irina Šemiakina
Dirigentas – J. Krylov
Koncertmeisterė – D. Kondakova
Orkestro įrašas – S. Sokolov

Renginio trukmė – 2 val. ir 30 minučių.
Bilieto kaina – 18 eurų
Bilietai parduodami „Draugystes” salės bilietų kasoje. Tel. +370 688 90986

Kasos darbo laikas – nuo antradienio iki šeštadienio, nuo 14 iki 20 val.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite