DIRBKIME VIENINGAI

0
26
podolskis

Mieli Zarasų krašto žmonės, kreipiuosi į Jus norėdamas pasitarti, išgirsti Jūsų nuomonę ir pasiūlymus bei trumpai supažindinti su įvykiais vykstančiais artėjant savivaldybių tarybų ir merų rinkimams, kurie įvyks 2019-03-03.

Politinės partijos ir kaip niekad daug, net 4 visuomeniniai rinkimų komitetai sieks Jūsų palaikymo vyksiančiuose rinkimuose. Šiuose rinkimuose dalyvaus ir mano vedama komanda. Mūsų komanda nusprendė šiuose rinkimuose dalyvauti ne kaip politinė partija, kurios dažniausiai atstovauja tik siauriems interesams, bet kaip visuomeninis rinkimų komitetas „Vieningi Zarasai“. Pavadinimą „Vieningi Zarasai“ pasirinkome neatsitiktinai, nes manome, kad tik vieningai, visi kartu, neskirstydami vienas kito pagal politines pažiūras mes galime sustabdyti mūsų visų mylimo Zarasų krašto nykimą. Tikiu, kad vieningai, mes visi kartu su Jumis, dirbdami ir nesidraskydami galime pasiekti, kad Zarasų rajonas nustotų kristi į bedugnę, bet pradėtų kilti iš tikrai nepavydėtinos padėties, kurioje jis yra dabar. Tikiu, kad po kelių metų bendro darbo dėka galima pasiekti, kad Zarasų kraštas nebūtų minimas kaip rajonas, kuriame ekonominė ir socialinė padėtis yra viena iš blogiausių šalyje.

Taipogi vyksiančiuose rinkimuose komanda „Vieningi Zarasai“ nusprendė mane kelti kandidatu į Zarasų rajono merus. Sutinku prisiimti visišką asmeninę atsakomybę, ir jei būsiu išrinktas Zarasų rajono vadovu, dėsiu visas pastangas, kad siekis „pakelti“ Zarasų kraštą neskambėtų kaip utopija, bet būtų tikslas, kurio siekiant kartu su Jumis mes pasieksime.

Visus neabejingus mūsų kraštui ir savo įdėjomis bei darbais norinčius prisidėti prie rajono atgimimo kviečiu vienokia ar kitokia forma jungtis prie mūsų visų kuriamo komiteto „Vieningi Zarasai“.

Norinčius prisijungti prašau skambinti telefonu man asmeniškai (tel. nr. 867608621), rašyti elektroniniu paštu: pakalnes19@gmail.com arba susisiekti su manimi socialiniame tinkle www.facebook.com.

Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys
Rimvydas Podolskis

Politinė reklama bus apmokėta iš komiteto „Vieningi Zarasai“ politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 18/12/19/01

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite