„PADIRBĖJO” NAUJŲJŲ IŠVAKARĖSE

0
15
policija

Praėjusį penktadienį, apie 22 valandą 50 minučių prie įmonės UAB „Meteorit turas“ teritorijos, Visagino savivaldybės Karlų kaime, buvo sulaikytas vyras, Jis turėjo 3 talpas po 5 litrus dyzelinio kuro ir du didelius maišus po 50 kilogramų žalvario metalo. Įtariama, kad vyras tokį grobį buvo pavogęs iš UAB „Meteorit turas“ teritorijos.

Vyras yra Zarasų seniūnijos Šaulių I kaimo gyventojas. Jam keturiasdešimt aštuoneri metai. Atvykėlis buvo girtas. Į alkoholio matavimo prietaisą vyras pripūtė 3,12 promilės. O netoli įmonės teritorijos automobilyje „Hyundai Santafe”, sėdėjo ir laukė su pavogtais daiktais vyras, gimęs 1984 metais. Jis irgi tos pačios seniūnijos Kopūstynės kaimo gyventojas.

UAB „Meteorit turas“ vadovas dėl vagystės parašė pareiškimą . Padaryta –žala, Ji 200 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, už vagystę gresia baudžiamoji atsakomybė. Keturiasdešimt aštuonerių metų vyras sulaikytas ir uždarytas į Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę, kitas po apklausos grįžo į namus.

Taip Naujųjų metų išvakarėse vyrai “padirbėjo” pas kaimynus.

Julius Paulaitis

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite