KIEKVIENAS GALIM, TODĖL RADAROM!

0
66
radarom

Vos prieš metus mus visus sukrėtė žinia, kad Ukrainoje prasidėjo nuožmus karas, pakeitęs ne tik ukrainiečių, bet ir mūsų bei visos Europos gyvenimą. Šiuo laikotarpiu parodyta nepaprasta vienybė, todėl artėjant karo metinėms LRT kartu su organizacijomis „Blue/Yellow“, „Laisvės TV“, „1K fondas“ ir „Stiprūs kartu“ kviečia susivienyti ir dalyvauti akcijoje „Radarom!“.

Šios akcijos tikslas – už surinktas aukas nupirkti oro erdvės stebėjimo radarus, kurie padės stebėti Ukrainos dangų ir greičiau bei tiksliau reaguoti į priešo atakas.

Radarų užduotis – apsaugoti tokius Ukrainai strategiškai svarbius objektus kaip elektrinės, vandens bokštai ir pan., kurie padeda užtikrinti kuo normalesnį ukrainiečių gyvenimą. Radarai kainuoja nuo 0,5 iki 1,5 mln. eurų, o jų reikia ne vieno. Prisidėti gali kiekvienas, skambindamas trumpuoju numeriu 1482 ir skirdamas 5 eurus, o didesnę sumą gali skirti apsilankęs puslapyje radarom.lt.

„Radarom!“ akcijos finalas – vasario 24 d. Tą dieną visas LRT eteris bus dedikuotas Ukrainai, o vakare nuskambės specialus paramos koncertas.

Kviečiame inicijuoti savarankiškas akcijas, aukcionus, renginius, kurių metu surinkti pinigai būtų skiriami RADAROM!

Plačiau apie akciją galite skaityti portale radarom.lt ir LRT.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite