ŠMSM KVIEČIA DALYVAUTI ZARASŲ PROFESINĖS MOKYKLOS VADOVO (-ĖS) KONKURSE

0
47
job ge5a5e4852 1280

Švietimo, mokslo ir sporto ministerija kviečia dalyvauti konkurse Zarasų profesinės mokyklos direktoriaus (-ės) pareigoms eiti.

Teikti paraiškas galima iki 2023 m. rugsėjo 11 d. Pretendentai (-ės), neturintys (-čios) vadovavimo švietimo įstaigai kompetencijų vertinimo, paraišką dalyvauti konkurse turėtų pateikti iki 2023 m. birželio 5 d.

„Ieškome ambicingo ir iššūkius drąsiai priimančio lyderio, kuris įgyvendindamas įstaigai keliamus tikslus ir uždavinius, prisidėtų prie darbo rinkos poreikius atliepiančios profesinio mokymo sistemos kūrimo, profesinio mokymo kokybės gerinimo“, – sako švietimo, mokslo ir sporto viceministrė Agnė Kudarauskienė.

Pretendentams (-ėms) į profesinio mokymo įstaigų vadovus (-es) keliami kvalifikaciniai reikalavimai yra turėti aukštąjį universitetinį ar jam lygiavertį išsilavinimą, vadovavimo švietimo įstaigai kompetencijas ir kt.

Profesinio mokymo įstaigos vadovas (-ė) organizuoja ir koordinuoja profesinio mokymo įstaigos veiklą, rūpinasi sklandžiu jos valdymu, taip pat sprendžia dėl profesinio mokymo įstaigos išteklių naudojimo, organizuoja metodinę veiklą, atstovauja įstaigai kitose institucijose.

Konkursas profesinio mokymo įstaigos vadovo (-ės) pareigoms eiti skelbiamas Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos interneto svetainėje. Ten taip pat galima susipažinti su visais reikalavimais bei būtinais pateikti dokumentais.

Papildoma informacija apie konkursą skelbiama čia.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite