UGNIAGESIAI GELBĖTOJAI, RŪPINDAMIESI GYVENTOJŲ SAUGUMU, KVIEČIA GYVENTOJUS ŠEŠTADIENIAIS APSILANKYTI GAISRINĖSE

0
39
pagd

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas prie Vidaus reikalų ministerijos kiekvieną šeštadienį nuo 10 iki 12 val. kviečia šeimas su vaikais, jaunimą ir vyresnius žmones apsilankyti šalies gaisrinėse, susipažinti su ugniagesių gelbėtojų darbu ir saugios gyvensenos pagrindais. Užsukti pas ugniagesius į svečius bus galima visus šiuos metus, kiekvieną šeštadienį.

Pareigūnai susitikimų metu paaiškins, kaip išvengti gaisro namuose ir kaip elgtis jam kilus, parodys pirmines gaisrų gesinimo priemones, primins, kodėl namuose būtina turėti autonominį dūmų detektorių, o vaikai galės pasimatuoti ugniagesių gelbėtojų šalmą ir pasėdėti gaisriniame automobilyje.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Zarasų priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos būstinė yra adresu: K. Donelaičio g. 1, Zarasai, pasiteirauti kontaktinis tel. (8 385) 37 126; 37 127, arba el. paštu zarasai.pgt@vpgt.lt.

Informaciją pateikė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento prie Vidaus reikalų ministerijos Panevėžio priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Zarasų priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite