RAISTINIŠKIŲ KAIMO BENDRUOMENĖS PROJEKTAS

0
27
min news zrs 37 min news zrs 693 min news zrs 134 Information icon3

Senai suburta ir vykdanti savo veiklą Raistiniškių kaimo bendruomenė, tik dabar gavo galimybė oficialiai užregistruoti savo bendruomenės vardą. Aktyvi bendruomenė įvairiapusiškos kaimo žmonių gyvenimo kokybės gerinimui, naujų galimybių, pomėgių, saviraiškos priemonių realizavimui siekia pagal panaudos sutartį nuomojamas patalpas padaryti patrauklias veiklos vykdymui – susirinkimų ir švenčių organizavimui, kolektyvų repeticijoms, švietėjiškai veiklai vykdyti, gyventojų laisvalaikiui ir užimtumui ir kt.

Šio projekto tikslas – burti bendruomenės narius bendrai aktyviai veiklai ir sudaryti tinkamas turiningo laisvalaikio praleidimo ir užimtumo sąlygas, taip prisidedant prie socialinių, žmonių užimtumo problemų sprendimo ir kaimo bendruomenės patrauklumo vystymo.

Projekto uždaviniai :
– Suremontuoti bendruomenės patalpas
– Parengti patalpas susirinkimams, laisvalaikio praleidimui, bendruomenės veiklos vykdymui.
– Gerinti Raistiiškių kaimo infrastruktūra.

2018 m. gruodžio 4 d. pagal 2018_ m. nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų veiksmų plano įgyvendinimo 2.3 priemonės „Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ programa, tarp Zarasų rajono savivaldybės administracijos ir Raistiniškių kaimo bendruomenės pasirašyta sutartis, per kurią iš Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų skirta 116,00 Eur projektui ,, Raistiniškių kaimo bendruomenės patalpų pritaikymas bendruomenės poreikiams“ įgyvendinti.

Suremontavus bendruomenės namus, atlikus patalpų remontą (sienų išliginimas bei tapetavimas, lubų dažymas, grindų dangos keitimas, durų bei langų keitimas) bendruomenės nariai galės burtis bendruomenės namuose ir toliau vykdyti savo veiklą, pritraukiant ne tik Raistiniškių gyventojui, bei šalia esančių miestelių bei kaimo gyventojui.

2018 m. gruodžio 31 d. numatyti darbai, kuriems skirta rajono Savivaldybės parama, užbaigti.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite